Domein Hosting

» Klaar in een handomdraai

    Gebruik onze pakket calculator op deze pagina om een passend pakket samen te stellen.
    Wanneer u databases nodig heeft hoeft u dit niet apart aan te geven; u kunt zoveel databases aanmaken op uw hosting account als dat de ruimte die u er bij af neemt toe staat.

    Wanneer de database buiten de ruimte groeit die u heeft gespecificeerd te willen afnemen dan is dit geen probleem; ons systeem zal u op de hoogte stellen zodat u de voor uw zelf meest passende actie kunt ondernemen.

    Dit is ook het geval wanneer u meer ruimte nodig blijkt te hebben voor uw hosting of meer bandbreedte. U bent vrij uw pakket elk moment aan te passen.

 » Met Vanderlaan ben u klaar voor de toekomst!

    De toekomst ligt geheel open, ook wat internet betreft, voorbereiden op dat wat komen gaat is daarom moeilijk; niemand weet immers wat er wat er allemaal gaat gebeuren.
    Vanderlaan laat niets aan het toeval over en bereid zich voor op al dat mogelijk zou kunnen gebeuren én al dat zal gebeuren :

    Het nieuwe internet
    Al enkele jaren word er hard gewerkt aan een nieuw internet protocol(IPv6), dat de groei van internet veilig moet stellen.

    Vanderlaan mag zich zelf, met trots, de eerste Nederlandse provider noemen, die haar netwerk en apparatuur geheel gereed heeft voor dit nieuwe protocol en reeds bereikbaar is via dit nieuwe protocol.

    Crashes & Storingen
    Standaard worden alle machines in het beheer van Vanderlaan gespiegelt op tenminste 2 andere machines die fysiek op een andere locatie zijn gestationeerd.

    Hierdoor kunnen wij eenvoudig bij storingen voor korte of langere tijd overschakelen op een geheel andere machine of zelfs een geheel andere locatie, zodat wij absolute bereikbaarheid van uw website altijd kunnen garanderen.

    Internet Blackouts
    Terwijl het theoretisch niet mogelijk is dat de volledige internet verbinding zou weg vallen, heeft in 2002 nog een praktijkvoorbeeld zich voorgedaan waarbij de AMS-IX, het belangrijkste internet-knooppunt van Nederland, uit viel.

    Vanderlaan heeft daarom niet alleen in Nederland, maar ook in Amerika eigen server locaties, waarmee zelfs in een dergelijk geval uw website altijd bereikbaar blijft.

 » Hoge kwaliteit, lage prijs

    Vanderlaan Hosting gebruikt uitsluitend BSD(Unix) varianten als besturingssysteem op haar servers; BSD bewijst zich al meer dan 30(!) jaar, elke dag weer, het meest betrouwbare en stabiele besturingssysteem te zijn.

    Waar de meeste concurrenten Linux in zetten, zweren wij bij Unix; wij vinden de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten belangrijker dan het zo snel mogelijk in het bezit komen van de laatste updates voor de nieuwste video- en geluidskaarten.

    Vanderlaan claimt niet alleen dat zij weet hoe belangrijk hosting en internet kunnen zijn; ze laat het ook zien, door meer te investeren dan alleen het broodnodige in haar apparatuur en infrastructuur.