Server Co-Locatie

    Wilt u uw eigen apparatuur plaatsen in het netwerk van Vanderlaan dan is dat zonder meer ook mogelijk.

    Vanderlaan heeft op verschillende locaties in verschillende landen datacentra, waar wij uw apparatuur kunnen stationeren.

    U kunt uw apparatuur zelf langs komen brengen of opsturen, maar eventueel kunnen wij hier ook voor u zorg voor dragen.

» Nederland - Amsterdam

    Aan de Capronilaan te Amsterdam heeft Vanderlaan sinds kort co-locatie ruimte ter beschikking in het Novaxess datacentrum.

    Na alle in Amsterdam aanwezige datacentra te hebben bezocht en vergeleken, bleek dit datacentrum het meest te voldoen aan al onze wensen en eisen, zo is de beveiliging vele malen beter en de kwaliteit vele malen hoger dan de andere beschikbare datacentra.

» Amerika - Tampa/Florida

    Al in 2000 hebben wij een datacentrum geopent in Tampa, Florida; dit datacentrum is zoals u mag verwachten, geheel redundant uitgevoert.

    De netwerk core bestaat uit Cisco 12000 gigabit switch-routers en word geswitched door Cisco Catalyst 7609 multi-layer switches met een capaciteit van 720Gb/s.

    De noodstroomvoorziening op deze locatie bestaat uit de duurste en meest betrouwbare; een 3+2 configuratie van UPSes, batterijen én nood-aggegraten.

    Onze locatie in Tampa is verbonden met alle grote backbone providers in Amerika, waaronder Time Warner; daarnaast zijn er tevens koppelingen naar alle grote exchanges in Amerika en uiteraard, zoals in al onze datacentra, koppelingen met onze eigen backbone.

    Alle verbindingen in dit pand worden via twee kanten het gebouw binnen gebracht en zijn dus al vanaf aanvoer dubbel uitgevoert.